Annons
Pressreleaser
Qondoc: Mobile Device Assets Skriv ut Skicka sidan
2011-08-31 14:59

Smarttelefonerna vinner terräng inom företag och organisationer. Inte bara e-post, utan de kan användas för att komma åt det mesta som lagras på företagets servrar.

Hanteringen är en utmaning för IT avdelningen, och mer komplicerat blir det om man dessutom lägger till 3g-modem och bärbara datorer med inbyggda SIM-kort.

På företag och organisationer där de anställda får välja telefonmodell, och till och med använda sina privata telefoner, innebär det extra påfrestning på IT att få kontroll.

Qondoc har därför utvecklat Mobile Device Asset Manager, som en del i produktsviten Qondoc Infrastructure. Denna lösning tillhandahåller en automatiserad inventering av smarttelefoner och andra utrustningar som baseras på iOS och Android vi kommer senare även att ha stöd Windows Phone.

Läs mer...
 
Pressrelease: SSAB satsar på att förbättra IT-verksamheten Skriv ut Skicka sidan
2009-02-27 17:44

SSAB har tecknat avtal med "ERP for IT"-leverantören Efecte.

- Avtalet innebär en förändringsprocess för IT-organisationen, med mål att dels få en bättre helhetsbild på hur applikationer och IT-tillgångar samverkar, men främst för att bättre kunna tillgodose affärsverksamhetens behov, förklarar Erik Leppänen, IT-chef på SSAB Tunnplåt. Implementering av lösningen har redan påbörjats i Borlänge och kommer att bli tillgänglig för hela SSAB koncernen.

Läs mer...
 
Pressrelease: POB första Service Management-lösning i världen med ITIL® V3-certificering av alla processer Skriv ut Skicka sidan
2008-11-06 09:44

4 november 2008 – Wendia AG International, ledande producent av Service Management-lösningar, har med sin POB som enda leverantör i världen fått alla 14 processer i en och samma produkt certifierade enligt standarden ITIL® V3. För certifieringsprocessen stod Pink Elephant, världens ledande ITIL®-certifieringsinstitut.

Läs mer...
 
Pressrelease: Blue1 fick omfattande grepp på outsourcingen med Efectes lösning Skriv ut Skicka sidan
2008-11-03 10:33

Den nordiska IT-tjänsteleverantören Efecte har levererat en ERP for IT -lösning till Blue1. Efectes lösning ger Blue1 möjligheten att hantera sina IT-tillgångar samt övervaka de outsoursade tjänsterna. Systemet implementerades i januari 2008.

Läs mer...
 


Annonser

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Vill du annonsera på ITIL.se? Skicka ett mail till info@itil.se så kontaktar vi dig!

Sök

Webbfrågan

Har ni en Change Manager eller Förändringsansvarig?
 

ITIL® is a registered trade mark of AXELOS Limited.
ISO® är ett registrerat varumärke hos International Organization for Standardization (ISO).
ITIL.se och webbplatsens innehåll är inte på något sätt associerat med eller understött av AXELOS Limited.
© Copyright itil.se